最新消息

首頁> 最新消息

媽媽的煩惱 寶寶食咩好

30/08/2021

夏天咁熱,自己都無心機食嘢,更何況係諗煮咩食比寶寶呢!而家只要一包魚鱻森嘅寶寶粥就幫到各位媽媽啦!
【魚鱻森寶寶粥】首創加入原條魚精華嘅虱目魚精,以及精心挑選不同嘅天然新鮮食材,包括:蔬菜、魚及肉類,營養價值高高高!

了解更多

港澳台熱賣產品 魚鱻森虱目魚精

14/07/2021

想補身唔通真係要飲十全大補湯,再加一堆營養補充品咁大陣仗?話你知!亂咁補好容易令身體燥熱,仲好易生暗瘡架!
飲魚鱻森虱目魚精就唔怕啦!性質溫和、補而不燥,而且一包已經蘊含全條魚嘅營養,包括:優質蛋白、18種水解胺基酸、牛磺酸、膠原蛋白及鈣質等,加熱後飲用即刻補充到人體所需嘅主要營養,好似食咗條魚一樣!無論係唔食魚嘅小朋友、每日返工OT嘅老公、定係懷孕及產後嘅媽媽都啱飲架!

了解更多

魚鱻森好補身

17/06/2021

港澳No.1 魚鱻森虱目魚精採用台灣生態養殖15個月嘅虱目魚熬煮而成,一包蘊含全條魚嘅營養及精華,包括:優質蛋白、18種水解胺基酸、牛磺酸、鈣質、鐵質、膠原蛋白等⋯⋯簡單加熱3分鐘就飲得,味道鮮甜美味!兼且性質溫和、補而不燥,大人細路都啱飲!

了解更多

虱目魚精大比併 魚鱻森完勝

09/11/2020

今次 MyBB.com.hk 的Nikki媽媽同大家比較市面上4款的虱目魚精,結果:港澳No.1 的【魚鱻森虱目魚精】果然是No.1!無論營養、原材料、價錢及味道都贏!一眾想補身養生的你要識揀啦!

了解更多

魚精新煮意 - 豬肉魚精釀櫛瓜

04/03/2020

新手媽咪廚房【魚精新煮意】第五集

了解更多

魚精新煮意 - 雞肉蕃茄西蘭花魚精BB粉

13/02/2020

新手媽咪廚房【魚精新煮意】第三集

了解更多

魚精新煮意 - 菠菜豆腐魚羹

29/01/2020

新手媽咪廚房【魚精新煮意】第二集

了解更多

魚精新煮意 - 紅蘿蔔南瓜蛋黃魚精粥

20/01/2020

新手媽咪廚房【魚精新煮意】第一集

了解更多